Friday, June 27, 2008

Mention in Stroustrup Interview

The A-Z of Programming Languages: C++, top of page 5:

Do you feel that resources like the boost libraries will provide this functionality/accessibility for C++?

Some of the boost libraries - especially the networking library - are a good beginning. The C++0x standard threads look a lot like boost threads. If at all possible, a C++ programmer should begin with an existing library (and/or tool), rather than building directly on fundamental language features and/or system threads.

Not by name, but hey! The rest of the interview is worth reading too. ;)

9 comments:

Joaquín M López Muñoz said...

Congratulations on the mention! Given the very restrained style of Mr. Stroustrup you can consider this quite a praise to your lib.

Louis said...

I recently started on a client/server project and was excited to see Boost is providing a networking library which supports SSL and multithread, both are very important in the design of my project. However, after digging through Asio, it just doesn't seem to provide enough flexibility (such as access to certificate information), unless I missed something. I am new to the whole network programming and OpenSSL isn't the easiest thing to learn, but to do what I want, Asio is still incomplete.

Anonymous said...

I think he's made another mention more recently:

http://www.devx.com/SpecialReports/Article/38813/0/page/1

Anonymous said...

Do you plan to support async-file-io in asio?

Suryasach said...

I have been looking at your asio library and its very good.

But one of the concerns is, it seems like a relatively new one.

Is it possible to get some information on, number of critical projects, which uses asio ?

whome2249 said...

Only my friends can study well, but I can’t spend time with them, this site https://essaysrescue.com/topresume-review/ helps me, and now I have a lot of free time, which makes me very happy, because I can relax after a school day

Dijital Pazarlamacilar said...

Etsy’de Satış Yapmak

Etsy'de Nasıl Satış Yapılır (Adım Adım)
Bu bölüm, Etsy'de başarılı bir şekilde nasıl satış yapacağınıza ve Etsy mağazanızı nasıl kuracağınıza ilişkin adım adım süreci inceleyecektir.

1. Etsy'ye kaydolun
Etsy.com'u ziyaret edin ve sayfanın sağ üst köşesindeki "Kaydol" düğmesine tıklayın. Ardından, adınızı ve e-posta adresinizi yazın ve bir kullanıcı adı ve şifre seçin.

Alternatif olarak, doğrudan Google, Apple veya Facebook ile kaydolabilirsiniz.

Daha Fazla Etsy Satışı İstiyor musunuz? Sale Samurai'yi ÜCRETSİZ denemek için bugün kaydolun
(Satın almaya karar verirseniz kodu kullanın: onehourprofessor 20 $ indirim. Tam Satış Samuray İncelemesi Burada)

Etsy hesabınızı oluşturun
Kaynak

Hesabınızı oluşturduktan sonra, Etsy'de ürün sunmanın küçük işletmeniz için doğru hareket olduğundan ve onların yönergelerine uyduğunuzdan emin olmak için platformun tüm politikalarını okuyun.

2. Etsy Hesabınızdan Mağazanızı Açın
Şimdi dükkanınızı açmanın zamanı geldi. Etsy hesabınıza giriş yapın ve sayfanın en altına gidin. “Etsy Mağazanızı Açın” seçeneğine tıklayın.

Etsy mağazanızı açın
Bu sayfaya yönlendirileceksiniz:

mağaza tercihleri
Burada mağazanız için kullanmak istediğiniz dil ve para birimini ve mağaza açma nedeninizi girmeniz istenecektir. Size en uygun cevapları tıklamanız ve bir sonraki adıma geçmeniz yeterlidir. Endişelenmeyin, çevrimiçi alışveriş yapanlar ürünlerinizi başka bir ülkeden satın almak istiyorsa Etsy'de yerleşik bir para birimi dönüştürme aracı vardır.

3. Etsy Shop Tercihlerinizi Seçin
Kurulumu tamamladığınızda, mağazanızın nasıl çalışmasını istediğinize ve Etsy ana sayfanıza göre mağaza tercihlerinizi ve ayarlarınızı özelleştirmelisiniz. Mağaza dili, mağaza ülkesi, mağaza adı ve mağaza para birimi ile ilgili bilgileri girmenin yanı sıra aşağıdakileri de doldurmanız gerekir:

Mağaza Adınız: Birçok Etsy satıcısı gibi satış yapmaya başlamadan önce mağazanıza bir ad vermeniz gerekir. 20 karakterden kısa bir mağaza adı seçin ve boşluk veya harf ve sayı olmayan karakterler içermeyen bir mağaza adı seçin.

Mağazanız için doğru adı seçmenin, Etsy aramasında arama motoru optimizasyonu amaçlarınıza yardımcı olabileceğini unutmayın . Bu nedenle, bir mağaza veya mağaza adına karar vermeden önce anahtar kelime alaka düzeyini ve Etsy SEO ve Etsy aramasını anlamak önemlidir. Bununla ilgili yardıma ihtiyacınız varsa, Koalanda gibi bir araçla anahtar kelime araştırması yapmanız gerekir.

Etsy, zaten bir tane seçtiyseniz, bunu yalnızca bir kez değiştirmenize izin verir.

Mağaza Başlığı: Bu, sattığınız ürünlerdeki Etsy mağazanızın kısa bir açıklamasıdır. Unvanınız Etsy müşterilerine Etsy satıcısı olarak ne yaptığınızı, sattığınızı veya sağladığınız hakkında bilgi vermelidir. Etsy mağaza adınızda olduğu gibi, burada anahtar kelime kullanımı çok önemlidir.

Bağlantılar: Platform, sosyal medya sayfalarınıza bağlantı vermenizi sağlar. Vitrininizi ağınıza kolayca tanıtmak için Twitter beslemenize, Facebook sayfanıza ve diğer sosyal satış noktalarına bağlantı verebilirsiniz.

Mağaza Duyurusu: Bu bölümde, Etsy listelemelerinizle ilgili ayrıntıları veya birçok Etsy satıcısının yaptığı gibi alıcıların ve potansiyel müşterilerin mağazanızı ziyaret ettiklerinde bilmeleri gerekenleri ekleyebilirsiniz.

Alıcılara Mesaj: Bir Etsy satıcısı olarak, alıcılarınızın satın aldıklarında otomatik olarak alacakları bir mesaj ekleyebilirsiniz. Ayrıca dijital alıcılara bir mesaj ekleyebilirsiniz ve potansiyel müşterileriniz, dijital ürünlerinizden herhangi birini satın aldıktan hemen sonra mesajı alır.

4. Mağaza İlkeleri Oluşturun
Mağaza Politikaları bölümünde ürünlerinizin satışlarına özel mağaza politikaları oluşturabilirsiniz. Bunlar şunları içerir:

Ross Pereyda said...

Executive-Education.id is actually the right resolution for moms and dads within beating the issue associated with children'azines discovering good results within at standstill schools. Through taking lessons... go to https://kursus-akuntansi.netlify.app/kursus-akuntansi-jagakarsa.html for further

Trevor Rothmiller said...

Executive-Education.id is an academic institution that provides tutoring services where tutors arrived at your home, so that students can study ... visit https://privat-sbmptn.vercel.app/les-privat-sbmptn-jakarta-selatan.html for more information